De toegevoegde waarde om naast de gebruikelijke trouwfoto’s ook een meer levendige herinnering van jullie trouwdag te hebben is misschien wel groter dan ooit.

We hebben de pakketten geselecteerd om jullie wat houvast te bieden bij de keuze tussen de bijna eindeloze mogelijkheden. Hebben jullie andere wensen of specifieke plannen? Schroom dan niet om contact op te nemen want we zijn erg flexibel en passen ons graag aan. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief btw.

Pakket 1

695€

1 videograaf

4 uur aanwezig

Sfeerimpressie (3 min)

Kleurbewerking

Pakket 2

895€

1 videograaf

8 uur aanwezig

Sfeerimpressie (5 min)

Kleurbewerking

Pakket 3

1395€

2 videografen

Hele dag aanwezig

Dronebeelden (indien mogelijk)

Sfeerimpressie (3 min)

Uitgebreide film (15-20 min)

Kleurbewerking

Check onze beschikbaarheid.

Maart 2021
Niet meer beschikbaar
April 2021
Neem contact op
Mei 2022
Neem contact op
Juni 2022
Neem contact op
Juli 2022
Neem contact op
Augustus 2022
Neem contact op
Oktober 2022
Neem contact op
November 2022
December 2022

Extra mogelijkheden.

4K staat voor een 4 keer zo grote resolutie als Full HD, het is daarmee haarscherp. Standaard leveren wij onze video’s in 1080p25, maar het is ook mogelijk om jullie video in 4K formaat te leveren. Kies hiervoor als jullie TV of computerscherm deze resolutie heeft of als jullie voorbereid willen zijn voor het afspelen van de video in de toekomst.

59€

Mits de wet het vliegen met drones toestaat op jullie trouwlocatie, bieden wij de mogelijkheid om luchtopnamen met een drone te maken. Dronebeelden tillen jullie film naar een nog hoger niveau. Kies hiervoor als jullie de video een echt cinematisch gevoel willen geven. Bekijk alvast de kaart op de site van de Rijksoverheid of vliegen is toegestaan waar de ceremonie of het feest is.

Deze optie zit standaard bij pakket 3 inbegrepen. Vraag naar de mogelijkheden als jullie deze optie met andere pakette willen combineren.

Een korte film zet je sneller even aan dan een registratie van de ceremonie van een dik uur. Toch kan het zo zijn dat jullie van de ceremonie iedere seconde willen kunnen terugkijken. Kies dan voor deze optie en we leveren de gehele ceremonie volledig gemonteerd als los videobestand aan. 

Let op: deze optie is alleen aan Pakket 3 toe te voegen omdat we hiervoor met 2 videografen aanwezig moeten zijn en deze optie is niet te combineren met de 4K optie.

129€

Wat is er gaver dan al tijdens het feest zelf wat hoogtepunten van jullie dag te kunnen tonen aan de aanwezige gasten? We spreken dit van te voren af en houd er rekening mee dat één van ons tijdens de dag ongeveer 1,5 uur nodig zal hebben voor montage. Daarmee combineren jullie deze optie het best met Pakket 3.

199€

Bekijk voorbeelden.

Henk & Joy

Dit prachtige stel trouwde op een geheel gepersonaliseerde locatie te midden van familie en vrienden. Bekijk de sfeerimpressie van hun dag.

Luuk & Chantal

Een van onze eerste bruiloften! Luuk en Chantal gaven elkaar het jawoord op 8 oktober 2016.

Veel gestelde vragen.

Vragen rondom het coronavirus

We zijn allebei volledig gevaccineerd en kunnen gebruik maken van een mondkapje als dat gewenst is.

In geval van overmacht kunnen jullie filmafspraak kostenloos annuleren of verplaatsen. We gaan dan samen bekijken of wij ook de nieuwe datum beschikbaar zijn.

Algemene vragen

Als de video af is ontvangen jullie een link waarmee jullie het videobestand kunnen downloaden. De film kan dan eventueel direct gedeeld worden op Youtube of Facebook. (DVD’s zijn niet meer van deze tijd en leveren bovendien behoorlijk in op kwaliteit.) 

Standaard ontvangen jullie de film in Full HD (1080p25), in een formaat geoptimaliseerd voor online verspreiding. Ook is het mogelijk om de video in 4K resolutie te ontvangen, zie hiervoor de extra mogelijkheden

We geven er wel de voorkeur aan, maar het is niet verplicht en kan eventueel ook telefonisch. Een kennismakingsgesprek doen we altijd kostenloos en vrijblijvend.

We rekenen 0,23€ per kilometer verder dan 50 km van Tilburg. Parkeerkosten tot 10€ zijn voor onze rekening, daarboven tellen we ze op bij de prijs.